Ивана Шпановић након бронзе најављује још сјајније медаље

Српска атлетичарка Ивана Шпановић рекла је да је пресрећна после освајања бронзане медаље на Свјетском дворанском првенству у Сопоту, у Пољској. Шпановићева је до бронзе у скоку у даљ дошла са 6,77 метара из последње серије. Златну медаљу освојила је Францускиња Елојз Лесије, док је сребрна била Катарина Џонсон Томпсон. Њих две су имале скокове […]

понедељак, март 10, 2014 / 08:41

Српска атлетичарка Ивана Шпановић рекла је да је пресрећна после освајања бронзане медаље на Свјетском дворанском првенству у Сопоту, у Пољској.

Шпановићева је до бронзе у скоку у даљ дошла са 6,77 метара из последње серије. Златну медаљу освојила је Францускиња Елојз Лесије, док је сребрна била Катарина Џонсон Томпсон. Њих две су имале скокове од 6,85 метара, односно 6,81.

„Пресрећна сам због још једне медаље освојене на Светским првенствима. Знам да смо на добром путу да се са следећег великог такмичења вратим са још сјајнијим одличјем“, рекла је Шпановићева.

Шпановићева је постала прва српска атлетичарка која је освојила медаљу на Свјетском првенству у дворани. Поред Иване, одличја су раније освојили Драган Перић и Драгутин Топић.
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *