Италијанска влада продаје возни парк преко И-беја

Нова италијанска влада продаје путем аукцијске интернет странице „И-беј“ више стотина службених аутомобила које су користили државни званичници.Изношење понуда за возила отворено је до 16. априла, а непосредно по објављивању огласа за први аутомобил, понуде су почеле да пристижу. Италијански дневник "Република" пише да би требало да буде понуђено око 1.500 аутомобила. До сада је […]

петак, март 28, 2014 / 12:49

Нова италијанска влада продаје путем аукцијске интернет странице „И-беј“ више стотина службених аутомобила које су користили државни званичници.Изношење понуда за возила отворено је до 16. априла, а непосредно по објављивању огласа за први аутомобил, понуде су почеле да пристижу.

Италијански дневник "Република" пише да би требало да буде понуђено око 1.500 аутомобила.

До сада је за продају објављена листа од 151 модела, међу којима је неколико десетина аутомобила марки "Бе-Ем-Ве", "Алфа Ромео" и "Ланча".

На листи је и неколико луксузних аутомобила, попут "Масератија", који је био у власништву Министарства одбране, те неколико аутомобила марке "Јагуар".

Иницијативу је покренуо италијански премијер Матео Рензи, који сматра да су службена возила симбол расипничког трошења владе.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *