Источно Сарајево: Бачене три бомбе у Спасовданској улици

Непознати починиоци бацили су испред роштиљнице „Пајић“ и ћевабџинице „Манђарија“ у Спасодвандској улици у Источном Сарајеву три бомбе, од којих је једна екпслодирала и нанијела мању материјалну штету, потврдила је јутрос Срни портпарол Центра јавне безбједности Српско Сарајево Данка Тешић. Она је навела да су бомбе бачене синоћ око 1.30 часова, а да су двије […]

субота, јул 11, 2015 / 10:39

Непознати починиоци бацили су испред роштиљнице „Пајић“ и ћевабџинице „Манђарија“ у Спасодвандској улици у Источном Сарајеву три бомбе, од којих је једна екпслодирала и нанијела мању материјалну штету, потврдила је јутрос Срни портпарол Центра јавне безбједности Српско Сарајево Данка Тешић.

Она је навела да су бомбе бачене синоћ око 1.30 часова, а да су двије које нису експлодирале уклонили представнци Републичке управе Цивилне заштите Републике Српске.

Тешићева је додала да је полиција са лица мјеста изузела доказни материјал.

"Гелерима бомбе оштећена су улазна врата и стакла на приземним становима стамбене зграде на броју 37. у Спасовданској улици, као и портали роштићнице `Манђарија`, испред које су бачене двије бомбе, док се бомба бачена испред роштиљнице `Пајић` није активирала. Оштећена су и два аутомобила која су се налазила на паркингу преко пута ових објеката", навела је Тешићева.

Станари зграде рекли су Срни да су веома уплашени и огорчени с обзиром да је на овај начин била угрожена њихова безбједност, а посебно њихове дјеце.

Власници угоститетљских објеката испред којих су бачене бомбе нису жељели да коментаришу овај инцидент, али су рекли Срни да су изненађени, тим прије јер оба објекта послују солидно и имају сталне муштерије, са којима никада нису имали никаквих проблема.

Полиција је јутрос извршила увиђај, а објекти су наставили са радом.  Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *