Исланд: Нећемо у коалицију са оним који не гледају добре серије

Јон Гнар никада није ишао на факултет, возио је такси и свирао у панк бенду Рани Ноуз, а прославио се када се својој земљи представио као комичар. Његова добра пријатељица је пјевачица Бјорк, која је његовој супрузи посветила пјесму са албума "Јога". Током 2009. године, Јон је са неколицином пријатеља из посла, основао странку под […]

уторак, децембар 4, 2012 / 08:50

Јон Гнар никада није ишао на факултет, возио је такси и свирао у панк бенду Рани Ноуз, а прославио се када се својој земљи представио као комичар.

Његова добра пријатељица је пјевачица Бјорк, која је његовој супрузи посветила пјесму са албума "Јога".

Током 2009. године, Јон је са неколицином пријатеља из посла, основао странку под именом “Бест Парти”( Најбоља странка или најбоља забава).

Обзиром да су све политичке партије биле тајно корумпиране, "Најбоља Странка" је пропагирала "отворену" корупцију, као и то да неће одржати своја обећања док не прођу избори.

Гнар је својим суграђанима обећао бесплатне пешкире на градским базенима, нови Дизниленд, поларног медвједа у Зоолошком врту Рејкјавика, али и да ће Парламент бити без дроге до 2020. године.

Јон је у својим предизборним наступима обећао да неће правити коалицију ни са једном партијом чији лидери нису гледали серију "Жица" (The Wire), која је емитована на ХБО каналу.

Након шест мјесеци његова партија је побиједила на изборима. Ово је био његов спот за кампању.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *