ИРБ кредитира Путеве РС са 19,5 милиона КМ

Инвестиционо развојна банка Републике Српске (ИРБ РС) одобрила је јавном предузећу „Путеви Републике Српске“ кредит од 12,6 милиона КМ, а у току је процедура за одобравање додатних 6,9 милиона КМ кредита. ИРБ је са ЈП Путевима 20. марта ове године потписала уговор о кредиту од 12,6 милиона КМ из посебне кредитне линије „Зајмови за правна […]

понедељак, април 6, 2015 / 13:36

Инвестиционо развојна банка Републике Српске (ИРБ РС) одобрила је јавном предузећу „Путеви Републике Српске“ кредит од 12,6 милиона КМ, а у току је процедура за одобравање додатних 6,9 милиона КМ кредита.

ИРБ је са ЈП Путевима 20. марта ове године потписала уговор о кредиту од 12,6 милиона КМ из посебне кредитне линије „Зајмови за правна лица која одреди Влада РС“, без финансијског посредника. Рок отплате је 60 мјесеци, а грејс период годину дана.

ЈП Путевима то није било довољно, те су 03. марта поднијели нови кредитни захтјев за добијање још 6,9 милиона КМ из кредитне линије за Предузетнике и предузећа, који би се реализовао преко Нове банке Бања Лука.

Рок отплате је исти као и код већ добијеног кредита, 60 мјесеци и годину дана грејс периода. 0 КОМЕНТАРА

  1. Нова Романија, Нова Борја, Путеви РС, наставите низ протраћених пара у промашене инвестиције.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *