Интеграл инжињеринг и Гранит обезбјеђују банкарску гаранцију

Директор „Интеграл инжењеринга“ Слободан Станковић рекао је да ће у наредним данима конзорцијум „Интеграл инжењеринга“ из Лакташа и скопског „Гранита“ обавити разговор са банкама како би се што прије обезбиједиле банкарске гаранције за извођење радова на дионици аутопута од Прњавора до Добоја.  Он је за Алтернативну телевизију истакао да "Интеграл инжењеринг" располаже са 1.500 људи, […]

недеља, август 5, 2012 / 07:10

Директор „Интеграл инжењеринга“ Слободан Станковић рекао је да ће у наредним данима конзорцијум „Интеграл инжењеринга“ из Лакташа и скопског „Гранита“ обавити разговор са банкама како би се што прије обезбиједиле банкарске гаранције за извођење радова на дионици аутопута од Прњавора до Добоја.

 Он је за Алтернативну телевизију истакао да "Интеграл инжењеринг" располаже са 1.500 људи, а у извођењу тог посла биће ангажовани и људи из Добоја, Прњавора, Приједора, Бијељине и Сарајева.

"Интерес је завршити посао што прије", каже Станковић.

Након што је Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) дала сагласност на избор најповољнијег понуђача за извођење радова на првој дионици аутопута Бањалука-Добој, од Прњавора до Добоја, предузеће Аутопутеви Републике Српске (РС) сада може потписати уговор са конзорцијумом "Интеграл инжењеринга" из Лакташа и скопског "Гранита".

Да би могли и добити посао, овај конзорцијум прије тога ће морати да обезбиједи банкарску гаранцију од 18 милиона евра, што је 10 одсто од укупне вриједности пројекта.

Понуде за изградњу прве дионице аутопута, од Прњавора до Добоја, доставило је шест од 10 понуђача.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *