Инспектори умијешани у зеленаштво?

Нови детаљи из полицијске акције Кнез 2 говоре о полицијским инспекторима који су били умијешани у зеленаштво.  У овој акцији ухапшено је више лица, осумњичених за зеленаштво и изнуде. Позивајући се на неименовани извор близак истрази, бањалучке Независне новине данас наводе имена припадника ЦЈБ Бањалука који су сарађивали са ухапшеним Браниславом Смиљанићем Ћелом, и који […]

среда, септембар 26, 2012 / 10:54

Нови детаљи из полицијске акције Кнез 2 говоре о полицијским инспекторима који су били умијешани у зеленаштво.

 У овој акцији ухапшено је више лица, осумњичених за зеленаштво и изнуде.

Позивајући се на неименовани извор близак истрази, бањалучке Независне новине данас наводе имена припадника ЦЈБ Бањалука који су сарађивали са ухапшеним Браниславом Смиљанићем Ћелом, и који су га у телефонским разговорима ословљавали са „шефе“.

Независне сазнају да је ријеч о Горану Гуски, шефу Крим-полиције Полицијске станице Обилићево, Горану Војводићу, шефу Крим-полиције Полицијске станице Лазарево, Влади Јуришићу, бившем инспектору и портпаролу Основног суда Бањалука.

Независне наводе да се у везу са изнудама и зеленаштвом доводе и инспектори Синиша Карановић, Данијел Ковачић и Огњен Кос. На листи је, и Предраг Карановић, који је запослен у обезбјеђењу лица ЦЈБ Бањалука.0 КОМЕНТАРА

 1. „…имена припадника ЦЈБ Бањалука који су сарађивали са ухапшеним Браниславом Смиљанићем Ћелом, и који су га у телефонским разговорима ословљавали са „шефе““

  Знам и ја једног који је такође у врху организованог криминалног ланца кога такође ословљавају са „шефе“.

  B-)

 2. Ајмо, ајмо, мало брже и даље, 7.10 није далеко.

  Пирамида јесте незгодно геометријско тело, а ви још у подножју.

  Искористите мало позитивног Српског победничког менталитета.
  „Нас само „врх“ занима“.

 3. B-)

  Сними му рукава,…B-) на овој слици, па јбт ова државна банда је и ову „класичну мафију“ довела до просјачког штапа и на руб егзистенције!B-)
  Гдје се облаче ти људи??

 4. Ех, Редакцијо,

  сад сам прочитала изворни чланак у Независним који сте ви тек дјелимично пренијели,

  и тиме ме довели у заблуду јер ми нисте предочили све информације из текста…и, тиме сте ми ускратили једно од основних људских права, а то је право на истину.
  B-)

  Нпр. информација да је ухапшен Владо, портпарол Основног суда, вјерни пајташ предсједника тог суда који се такође спомиње у чланку а који је очигледно изгубио сваку мјеру што се из чланка да научити.

  http://www.nezavisne.com/novosti/hronika/Nezavisne-novine-otkrile-Sefovi-krim-policija-ucestvovali-u-iznudama-160143.html

  Де мало пажљивије са тим вијестима које преузимате од других.

 5. Odkada vama cika prijedor govori da je trulo nesto u zemlji „Danskoj“? Svak pora drustva je ogrezla u kriminalu kojega je posijao , uzgajao i njegovao predsjednik. Nko me ne moze dokazati da to nije smisljeno , planski,dobroorganizovano , orkestrirano izvzna zlocinacko djelo. Njemackovatikanska ideja, ali ima primjesa svega pomalo. Cudno mi je i tzv. savjetovanje stogodisnjeg Livnea, milionski placeno, a sve je prije nego dobronamjerno.Dobro on zna sta je dobro jer je u njegovoj kuci koja je u stalnom ratu, u pustinji, u neprijateljskom okruzenju , ali nezaposlenost 2%, ekonomija mocna…Kod nas je radjeno sve naopako , Zasto?

 6. anjabanjaluka

  Не, то је грешка, ако си мислио на нашу Ању, онда си погријешио, она је далеко од тог тима за празну причу…има она друга, унакрајина, или тако нешто, пеција, клинац палац,…..само недам тамо њима нашу Ању, ма никако!

 7. rammstein, 26.09.2012. 16:11:03

  :D:D:D, јеси видио какав безобразник? Сврстао ме међу секташе, а ја православка 1/1.

  Хвала! 😉

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *