Илић: Ја сама мала беба шта је Чанак

Министар грађевинарства и урбанизма Србије Велимир Илић изјавио је да је недопустив инцидент који се догодио у Новом Саду када је, наводно, претучен један човјек који је за то оптужио лидера Лиге социјалдемократа Војводине Ненада Чанка. "То је недопустиво и треба нешто радикално урадити", рекао је Илић новинарима у Београду. "Ја сам био мала беба […]

понедељак, септембар 24, 2012 / 21:08

Министар грађевинарства и урбанизма Србије Велимир Илић изјавио је да је недопустив инцидент који се догодио у Новом Саду када је, наводно, претучен један човјек који је за то оптужио лидера Лиге социјалдемократа Војводине Ненада Чанка.

"То је недопустиво и треба нешто радикално урадити", рекао је Илић новинарима у Београду.

"Ја сам био мала беба у односу на ово. Мене су прогањали за неке безвезне ствари, као што је шутнута једна фасцикла. За то су ме критиковали они који данас највише пребијају људе на улици. Унаказе човека који не мисли као они", казао је Илић.

Према тврдњи медија, у Новом Саду у ноћи између суботе и недеље брутално је претучен Београђанин Павле Лешановић, који је за то оптужио Чанка и његове тјелохранитеље.

Чанак је негирао да је до таквог инцидента дошло. Он је у саопштењу достављеном агенцији Бета, али и путем Фацебоока навео да са тучом нема никакве везе, као и да нема ни тјелохранитеље ни обезбјеђење.

Цијели инцидент се догодио испред кафане чији је власник Данило Икодиновић, који је већ дао изјаву полицији.

Када каже да је он за Чанка "мала беба" министар Велимир Илић говори о неправоснажној судској пресуди донијетој у мају према којој је обавезан да Владимиру Јешићу, новинару некадашње ТВ Аполо, исплати укупно милион и 380.000 динара.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *