Игокеа славила у Пецари и дошла на корак од титуле

Кошаркаши Игокее савладали су вечерас у Пецари екипу Широког 83:76, те су повели са 2:1 у финалној серији првенства БиХ. Широки је боље отворио меч. Повели су 5:0, те су већим дијелом прве четвртине имали солидну резултатску предност. Ипак, саму завршницу прве дионице боље одиграва Игокеа. Направили су серију од 10:2, те је Широки након […]

понедељак, мај 19, 2014 / 11:50

Кошаркаши Игокее савладали су вечерас у Пецари екипу Широког 83:76, те су повели са 2:1 у финалној серији првенства БиХ.

Широки је боље отворио меч. Повели су 5:0, те су већим дијелом прве четвртине имали солидну резултатску предност. Ипак, саму завршницу прве дионице боље одиграва Игокеа. Направили су серију од 10:2, те је Широки након прве четвртине имао предност од два поена, 24:22.

Наставила је Игокеа с одличном игром у другој дионици. Овај дио игре је тим из Лакташа добио с увјерљивих 21:8, па се на одмор отишло водством гостујућег тима од 11 разлике, 43:32.

Игоси су одржавали предност током треће дионице. Широки није могао да неком великом серијом дође до егала, па је Игокеа у посљедњу дионицу ушла с 12 поена предности, 57:45.

Домаћи тим је успио да се приближи Игокеи на пет разлике, али снаге за преокрет нису имали. Игокеа је успјела да до краја задржи предност, те су тако дошли до побједе и велике прилике да у четвртој утакмици дођу до наслова првака.

Игокеу је до побједе водио Немања Гордић са 17 поена и девет асистенција, Урош Мирковић је додао 16, док је Џонатан Џонес код Широког убацио 17 поена.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *