Игокеа побиједила Широки

На конту Игокее уписана је нова, 12. победа у низу. Лак залогај за екипу из Лакташа (околина Бањалуке) у 14. колу АБА лиге. Пред Игокеом је пао и Широки, представник из другог ентитета БиХ. Игокеа – Широки 89:73. Гости из Херцеговине су се држали једно полувријеме, а онда је почело "млевење" под диригентском палицом Бранка […]

петак, децембар 21, 2012 / 09:13

На конту Игокее уписана је нова, 12. победа у низу. Лак залогај за екипу из Лакташа (околина Бањалуке) у 14. колу АБА лиге. Пред Игокеом је пао и Широки, представник из другог ентитета БиХ. Игокеа – Широки 89:73.

Гости из Херцеговине су се држали једно полувријеме, а онда је почело "млевење" под диригентском палицом Бранка Јоровића, који је одиграо сјајну утакмицу – 19 поена (без промашаја за два поена – осам од осам) и пет скокова.

Игокеа је тимска екипа, па тако остали дају прилично једнак допринос ритму игре и коначном резултату. Тако је било и сада. Издвојио се Јоровић, а остали су били на плус-минус 10 поена (Дозет 11, Бркић и Јоксимовић по 10, Адамовић 9…).

Далибор Першић је некако носио игру Широког у првом полувремену. На крају је дошао до цифре од 18 поена, занимљиво све је постигао иза линије 6,75 метара (шест тројки из осам покушаја).

Игокеа наставља да доминира у регионалној лиги, а чудо ће бити ако екипа из Републике Српске на крају не буде прва или не буде отишла на завршни турнир.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *