И Звезда закукала на АБА лигу, одржавање Ф4 упитно

У кошаркашком клубу Црвена звезда огорчени су последњим дешавањима у АБА лиги. Зато траже корените промјене и одговорност предсједника лиге Радована Лорбека, али и доводе у питање одигравање завршног турнира. Бури на Јадрану никад краја и то само месец дана пред Фајнал фор. Прво је тренер Игокее Драган Бајић затражио да његов клуб откаже организацију […]

среда, март 27, 2013 / 20:04

У кошаркашком клубу Црвена звезда огорчени су последњим дешавањима у АБА лиги. Зато траже корените промјене и одговорност предсједника лиге Радована Лорбека, али и доводе у питање одигравање завршног турнира.

Бури на Јадрану никад краја и то само месец дана пред Фајнал фор. Прво је тренер Игокее Драган Бајић затражио да његов клуб откаже организацију завршног турнира, челници побједника лигашког дела су га подржали, а Црвена звезда позвала на одговорност.

"КК Црвена звезда тражи одговорност председника Радована Лорбека и хитан састанак борда АБА лиге, јер је све ово већ неозбиљно. Ово је још један у низу пропуста у руковођењу лиогу. Највише смо оштећени ми и Игокеа. Ово није први да захтевамо овај састанак, али никакав одговор из АБА лиге нисмо добили. Многе ствари не функционишу у организацији, време је да се мења управљачка структура АБА лиге, а питање је да ли ће Фајнал фора уопште бити", поручио је Давор Ристовић, спортски директор црвено-белих.

Подсјетимо, последњи у низу проблема настао је око пласмана у Евролигу у којој ће наредне сезоне играти финалисти АБА лиге, ако испуњавају Б лиценцу, док ће у квалификације поражени полуфиналиста који је био боље пласиран током лигашког дела.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *