И 14 година касније: Ко је убио Срђана Кнежевића?

Полагањем цвијећа на споменик на Палама и посјетом гробу у Тврдимићима, сутра ће бити одата почаст Срђану Кнежевићу, бившем команданту специјалне јединице Војске Републике Српске „Бели вукови“ и замјенику начелника Центра јавне безбједности Српско Сарајево који је убијен 7. августа 1998. године на Палама. "Чланови Удружења бораца `Бели вукови` са Пала све ово вријеме покушавају […]

понедељак, август 6, 2012 / 10:27

Полагањем цвијећа на споменик на Палама и посјетом гробу у Тврдимићима, сутра ће бити одата почаст Срђану Кнежевићу, бившем команданту специјалне јединице Војске Републике Српске „Бели вукови“ и замјенику начелника Центра јавне безбједности Српско Сарајево који је убијен 7. августа 1998. године на Палама.

"Чланови Удружења бораца `Бели вукови` са Пала све ово вријеме покушавају да јавно искажу огорчење због нерада и немара правосудних институција, али узалуд. Често помислимо да надлежним институцијама и појединцима уопште није стало да открију налогодавце и починиоце гнусног убиства нашег команданта, Белог вука", изјавио је данас Срни секретар Удружења "Бели вукови" Горан Вељић.

Он каже да су "Бели вукови" посебно огорчени због индолентности Тужилаштва и Суда БиХ у рјешавању Кнежевићевог убиства.

Према његовим ријечима, "Бели вукови" разочарани су и чињеницом да већина припадника ове елитне јединице Војске Републике Српске још нема стално запослење и свакодневно је суочена са неријешеним егзистенцијалним питањима упркос неизмјерној храбрости и великим жртвама које су за Српску дали током одбрамбено-отаџбинског рата.

Помен Срђану Кнежевићу биће одржан сутра на Палама у 10.00 часова, код споменика Белом вуку, а након тога предвиђена је посјета његовом гробу на породичном гробљу у селу Тврдимићи, те окупљање у породичној кући. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *