Хвале вриједан потез матуранткиње из Тивта

Хаљина Вање Љубојевић из Тивта направљена је од новина и на себи има поруку која вас позива да пошаљете смс на 14543 и на тај начин помогнете поплављеним подручима у Србији и Босни и Херцеговини. Матуранткиња из Тивта, Вања Љубојевић, све је одушевила својом матурском хаљином. Ова хумана и храбра девојка може послужити свима као […]

недеља, мај 25, 2014 / 16:30

Хаљина Вање Љубојевић из Тивта направљена је од новина и на себи има поруку која вас позива да пошаљете смс на 14543 и на тај начин помогнете поплављеним подручима у Србији и Босни и Херцеговини.

Матуранткиња из Тивта, Вања Љубојевић, све је одушевила својом матурском хаљином.

Ова хумана и храбра девојка може послужити свима као примјер како се води рачуна о људима које је задесила велика невоља.

Њена хаљина је направљена од новина и на себи има поруку која вас позива да пошаљете смс на 14543 и на тај начин помогнете онима који су угрожени у поплавама у Србији и Босни и Херцеговини, пише портал колектив.ме.

На овај начин, матуранткиња из Тивта је жељела да скрене пажњу како својим вршњакињама, тако и њиховим родитељима да није потребно бацати стотине евра на хаљине, већ се окупили ради њих самих, а не ради скупоцених тоалета.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *