Хрватски савез тужи своје навијаче

Хрватски фудбалски савез (ХНС) најавио је да ће тужити навијаче због чијих је инцидената на Европском првенству кажњен са 135.000 евра. Како се наводи на хрватском порталу Индекс, генерални секретар ХНС-а Зорислав Сребрић затражио је податке од Европске фудбалске асоцијације (УЕФА) о хулиганима, послије чега ће покренути поступак. Сребрић је истакао да се велика већина […]

четвртак, јун 28, 2012 / 20:25

Хрватски фудбалски савез (ХНС) најавио је да ће тужити навијаче због чијих је инцидената на Европском првенству кажњен са 135.000 евра.

Како се наводи на хрватском порталу Индекс, генерални секретар ХНС-а Зорислав Сребрић затражио је податке од Европске фудбалске асоцијације (УЕФА) о хулиганима, послије чега ће покренути поступак.

Сребрић је истакао да се велика већина навијача на Европском првенству понашала коректно, а да је ХНС талац мале групе, од око 100 наводиних навијача.

Хрватска је завршила такмичење на ЕП као трећа у Групи Ц. За утакмицу са Ирском платила је 25.000 евра, са Италијом 80.000, а са Шпанијом 30.000.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *