Хрватски навијачи запалили српску заставу у Сент Галену

Навијачи Хрватске запалили су српску заставу на утакмици против Швајцарске у Сент Галену (2:2), као одговор на изјаву министра за спорт Жељка Јовановића да није видио паљење хрватске заставе током утакмице са Србијом у Београду у претходним квалификацијама за Мундијал. Хрватски медији објавили су данас фотографију на којој се осим паљења заставе види транспарент са […]

петак, март 7, 2014 / 10:18

Навијачи Хрватске запалили су српску заставу на утакмици против Швајцарске у Сент Галену (2:2), као одговор на изјаву министра за спорт Жељка Јовановића да није видио паљење хрватске заставе током утакмице са Србијом у Београду у претходним квалификацијама за Мундијал.

Хрватски медији објавили су данас фотографију на којој се осим паљења заставе види транспарент са поруком Јовановићу: „Хоћеш ли је сада видјети”.

Такође, дио навијача узвикивао је слогане „За дом спремни” и „Ајмо усташе”, због којих се селектор Хрватске Нико Ковач извинио и поручио да таквима није мјесто на стадиону.

Хрватски навијачи изнијели су и транспарент „Четници хрватског ногомета, стиже вас Олуја навијачког покрета”, изнад којег су су били нацртани ликови челника ХНС-а Давора Шукера, предсједника Динама Здравка Мамића, премијера Хрватске Зорана Милановића и председника Европске фудбалске уније Мишела Платинија. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *