Хрватска ће блокирати ЕУ пут Србији, због Шешеља

У случај Шешељ у сриједу се уплела и уцјена из Хрватске – Србија мора да испоручи председника СРС уколико жели да отвори прво поглавље са ЕУ! Загреб је тако Београду, преко посланика Европског парламента Андреја Пленковића, који се у сриједу позвао на резолуцију ЕП о Шешељу у којој пише да "Србија као држава кандидат за […]

четвртак, април 2, 2015 / 23:02

У случај Шешељ у сриједу се уплела и уцјена из Хрватске – Србија мора да испоручи председника СРС уколико жели да отвори прво поглавље са ЕУ!

Загреб је тако Београду, преко посланика Европског парламента Андреја Пленковића, који се у сриједу позвао на резолуцију ЕП о Шешељу у којој пише да "Србија као држава кандидат за чланство не може да игнорише ратнохушкачке и позиве на мржњу", послао још једну у низу незгодних порука.

Док је Пленковић позивао на "спуштање рампе" Србији, готово истовремено, први човјек СРС запалио је испред Палате правде заставу Хрватске. То је, како је Шешељ рекао, његов одговор хрватском руководству које га стално напада:

– Не вреди њима одговарати, јер су сви као ударени топузом у главу. Зато сам паљењем заставе усташкој држави послао конкретну поруку. 

Шешељ пали, Вулин га хвали, а Хрватска се жалиОставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *