Хрвати наплаћују резање пице и постављање стола

Хрватска постаје позорница најбахатијих начина да се од туриста отме новац, па је тешко рећи да ли је ово икакво изненађење

субота, август 12, 2017 / 21:26

На друштвеним мрежама појавила се фотографија јеловника у којем један угоститељ на Брачу посебно наплаћује услуге.

Наиме, на јеловнику пицерије у Милни на Брачу се као посебне ставке наводе резање пице и постављање стола.

Гости ће тако за постављање стола додатно платити 12 куна, а резање пице три куне по комаду. Три куне износе око 80 фенинга, док је 12 куна 3,70. Дакле, само постављање стола за 4 особе је сјајних 14,8 марака. За надати се да се „комад“ у сјечењу пице односи на пицу коју треба исјећи, а не на број парчића пице која се сјечењем добијају.

Међутим, судећи по одсуству блама и количини безобразлука ове примитивне туристичке нације, ни то не би било никакво изненађење. Све у свему, само сједање за сто вас кошта колико пола ручка у некој обичној грчкој таверни, гдје ће вам љубазни домаћини понудити бесплатан дезерт у виду воћа.

Колико се осјећај за гостопримство у Грчкој разликује од сада већ очигледно подивљале Хрватске, говори и последња вијест. Група туриста из Србије, која је због квара аутобуса на одредиште у Грчку стигла након 37 сати пута, добила је попуст за смјештај од својих домаћина, иако је сва одговорност за непријатности била на агенцији из Србије.

Фронтал наставља са демонтажом прљаве кампање коју српски плаћени медији воде против Грчке, а све у корист Хрватске и Црне Горе. Вијести о благодатима хрватске туристичке понуде пратите кроз текстове са кључном ријечи Бојкотуј Хрватску1 КОМЕНТАР

  1. И треба наплатити и то по прогресивној цијени Србима или једноставно увести порез на будале, које финансирају злочиначки пројекат усмјерен против нјих самих. Олуја је злочин који траје, ако болујеш од заборава, љетуј у Хрватској.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *