Хорнетси се вратили у Шарлот

Бобкетси су и званично отишли у историју, на званичном сајту НБА франшизе из Шарлота објављен је нови лого са новим-старим надимком клуба, Хорнетс. Такође, франшиза, чији је власник легендарни Мајкл Џордан, вратила се некадашњим бојама, тиркизној и љубичастој, што ће бити и боје на дресовима следеће сезоне. Бобкетси су у Шарлоту постојали тачно десет година, […]

уторак, мај 20, 2014 / 21:11

Бобкетси су и званично отишли у историју, на званичном сајту НБА франшизе из Шарлота објављен је нови лого са новим-старим надимком клуба, Хорнетс.

Такође, франшиза, чији је власник легендарни Мајкл Џордан, вратила се некадашњим бојама, тиркизној и љубичастој, што ће бити и боје на дресовима следеће сезоне.

Бобкетси су у Шарлоту постојали тачно десет година, а како је надимак “Хорнетс“ постао слободан по мењању имена кошаркаша Њу Орлеанса у Пеликансе, створили су се услови за повратак “Стршњенова“ у Шарлот.

Шарлот Хорнетси су постојали од 1988. године, да би потом, 2002. године били пресељени у Њу Орлеанс, где од прошле сезоне франшиза наступа под надимком Пеликанс. Прво званично појављивање Хорнетса биће на предстојећем НБА драфту. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *