Херцеговина помаже

Општине источне Херцеговине од јутрос су покренуле акције прикупљања помоћи за угрожено становништво у поплавама у Републици Српској, а ми вам на једном мјесту доносимо све потребне информације везане за ове хуманитарне акције. Најнужнија помоћ је у осигурању питке воде, пакета хране и хигијене, гумених чизама, ћебади, пумпи за избацивање воде, гријалица, средстава за дезинфекцију, […]

субота, мај 17, 2014 / 17:59

Општине источне Херцеговине од јутрос су покренуле акције прикупљања помоћи за угрожено становништво у поплавама у Републици Српској, а ми вам на једном мјесту доносимо све потребне информације везане за ове хуманитарне акције.

Најнужнија помоћ је у осигурању питке воде, пакета хране и хигијене, гумених чизама, ћебади, пумпи за избацивање воде, гријалица, средстава за дезинфекцију, постељине, пелена за дјецу и одрасле, канистера за воду, кабаница и остало неопходно у оваквим ситуацијама.
ТРЕБИЊЕ

Помоћ се може доставити Градској организацији Црвеног крста Требиње, улица Немањина бр. 11 у времену од 08 до 18 часова. Телефони за информације су 261-045, 261-046 и 065 588-059

НЕВЕСИЊЕ

Помоћ се може доставити у просторије Црвеног крста код Агрохерцеговине (Трапа) од 10 до 18 часова. Сви донатори биће уредно евидентирани.

ГАЦКО

Припремљене пакете можете донијети сутра (недјеља) ујутру, (прије свете литургије у 9х) код старе цркве. У Парохијском дому ће бити организовано складиштење помоћи. Помоћ можете донијети и током читавог дана у недјељу, као и у понедјељак од 9 до 10х

БИЛЕЋА

Помоћ се може доставити Општинској организацији Црвеног крста Билећа, улица Владимира Гаћиновића бб. у времену од 08 до 21 часова.

Телефони за информације су 059-370-215, 066 423 679 и 065 030 157

ЉУБИЊЕ

Прикупљена средства можете доставити у просторије Ватрогасне јединице Љубиње, у било које вријеме. Ако нисте у могућности да лично доставите помоћ, позовите 123 или 621-641 и дежурни ватрогасци ће доћи на вашу адресу и преузети помоћ.

Помоћ ће се прикупљати до сриједе (21. маја).

——————————–

Ако имате додатних питања, пишите нам на е-маил адресу mojaherc@gmail.com
 0 КОМЕНТАРА

 1. Nedaleko od reke Rasine
  i Jastrebca, visoke planine
  kao basta rascvetalih ruza
  grad Krusevac svima ruke pruza

  U njemu je sablja Obilica
  carska kula, spomen Jugovica
  Lazarica ponosita, stara
  srpskoga je pricestila cara

  Mili grade, bilo je to davno
  kad su Srbi izginuli slavno
  na Kosovu izgubise glavu
  da bi srpsku sacuvali slavu

  Istorija pamtice dok zivi
  a Srbin ce tebi da se divi
  istorijsko ti si nam bogatstvo
  oj, Krusevcu, Lazarevo carstvo

 2. Uvijek sam vjerovao da su ovi Hercegovci nešto najbolje u našem Srpskom rodu.Evo potvrde da je tako. Nemaju mnogo,ali su spremni podijeliti to što imaju sa onima koji pomoć trebaju.Hvala vam braćo i od mene.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *