ХДЗ чека да се заврше избори па да се крене бавити политиком

Договор политичких странака о актуелним питањима ХДЗ БиХ очекује након локалних избора, рекао је Срни портпарол ове странке Мишо Релота. Релота каже да је евидентно да током предизборних кампања нема могућности ни за какав договор. "Договор око актуелних питања очекујемо након локалних избора", рекао је Релота. Он је оцијенио да ће све до тада бити […]

четвртак, септембар 13, 2012 / 17:30

Договор политичких странака о актуелним питањима ХДЗ БиХ очекује након локалних избора, рекао је Срни портпарол ове странке Мишо Релота.

Релота каже да је евидентно да током предизборних кампања нема могућности ни за какав договор.

"Договор око актуелних питања очекујемо након локалних избора", рекао је Релота.

Он је оцијенио да ће све до тада бити у форми политичког маркетинга, односно предизборне кампање.

"Налазимо се у јеку предизборне кампање и да смо нешто договорили нико неће признати да је то учињено", рекао је Релота.

СДС је данас демантовао изјаву предсједника ХДЗ-а БиХ Драгана Човића да су предсједници шест странака, осим СДА, на јучерашњем састанку у Сарајеву са представницима ЕУ, потврдили да је усаглашен приједлог два ХДЗ-а у вези с конституисањем Дома народа парламента БиХ у оквиру уставних промјена који прате провођење одлуке "Сејдић-Финци".

Из СДС-а су подсјетили да су заједно са СНСД-ом у парламентарну процедуру упутили усаглашене амандмане према којима се Дом народа БиХ проширује за три делегата из реда осталих, и то два из Републике Српске и једног из Федерације БиХ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *