Хапшење у БЛ: Радно мјесто на Паприковцу кошта 5.000 КМ?

Полицијски службеници Јединице за организовани криминалитет МУП-а Републике Српске, уз надзор Специјалног тужилаштва Републике Српске, лишили су данас слободе лице чији су иницијали Г.Т. из Бањалуке због основане сумње да је извршило кривично дјело трговина утицајем. За Г.Т. постоји основана сумња да је као шеф једног одјељења у Клиничком центру Бањалука, користећи свој службени или […]

среда, јул 1, 2015 / 20:41

Полицијски службеници Јединице за организовани криминалитет МУП-а Републике Српске, уз надзор Специјалног тужилаштва Републике Српске, лишили су данас слободе лице чији су иницијали Г.Т. из Бањалуке због основане сумње да је извршило кривично дјело трговина утицајем.

За Г.Т. постоји основана сумња да је као шеф једног одјељења у Клиничком центру Бањалука, користећи свој службени или претпостављени утицај да се путем конкурса за пријем радника у Клинички центар Бањалука прими једно лице на радно мјесто медицинског техничара, захтијевало од оштећеног лица одређену количину новца, наводи се у саопштењу МУП-а Републике Српске.

Приликом лишења слободе, код Гордане Трнинић су пронађено 5.000 КМ, што указује да је починила кривично дјело трговина утицајем.

Након криминалистиче обраде, биће предата у надлежност Специјалном тужилаштву Републике Српске на даље поступање.

Истинито незванично сазнаје да је ријеч о Гордани Трнинић, која је у Клинички центар постављена за главну медицинску сестру у вријеме бившег директора Бране Топића код које је приликом лишења слободе пронађено око 5.000 КМ.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *