Хамнеи: Америка је отјелотворење глобалне ароганције

Врховни вођа Ирана ајатолах Али Хаменеи рекао је јуче на скупу студената у Техерану да су САД „истинско отјеловљење глобалне ароганције“. Он је рекао студентима да буду спремни да наставе борбу против глобалне ароганције. Осврћући се на преговоре Ирана и шест свјетских сила о нуклеарном програму Техерана, Хаменеи је рекао да ће неповјерење Ирана према […]

недеља, јул 12, 2015 / 10:59

Врховни вођа Ирана ајатолах Али Хаменеи рекао је јуче на скупу студената у Техерану да су САД „истинско отјеловљење глобалне ароганције“.

Он је рекао студентима да буду спремни да наставе борбу против глобалне ароганције.

Осврћући се на преговоре Ирана и шест свјетских сила о нуклеарном програму Техерана, Хаменеи је рекао да ће неповјерење Ирана према САД и даље остати без обзира на исход разговора.

На питање студента шта ће се догодити са "борбом против глобалне ароганције" након преговора о нуклеарном програму Ирана, Хаменеи је одговорио да та борба никад неће престати.

У међувремену, ирански предсједник Хасан Рохани рекао је данас да ако преговори о нуклеарном програму успију, свијет ће видјети како је Техеран преговорима и логичким аргументима ријешио свој највећи политички проблем. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *