Гојко Васић: Приче о нарученим истрагама, политички маркетинг

Директор полиције Републике Српске Гојко Васић изјавио је Срни да поједини политичари неодмјереним изјавама покушавају да минимизирају резултате истрага и успјех појединих полицијских акција. Васић каже да су инсинуације о наводним нарученим полицијским истрагама политички маркетинг, те истиче да то нема везе са стварношћу. "Шта и како ради полиција Републике Српске најбоље показују резултати. То […]

среда, септембар 19, 2012 / 08:09

Директор полиције Републике Српске Гојко Васић изјавио је Срни да поједини политичари неодмјереним изјавама покушавају да минимизирају резултате истрага и успјех појединих полицијских акција.

Васић каже да су инсинуације о наводним нарученим полицијским истрагама политички маркетинг, те истиче да то нема везе са стварношћу.

"Шта и како ради полиција Републике Српске најбоље показују резултати. То што поједини политичари неодмјереним изјавама покушавају минимизирати резултате истрага и успјех наших појединих акција ствар је политике", рекао је синоћ Васић.

Он истиче да је МУП Републике Српске најбоља агенција на овим просторима када је ријеч о процесуирању дјела општег и привредног криминалитета, а посебно организованог који истражује пуно више него други.

"Ми радимо само са оним што се стварно дешава. Да смо могли наручити истраге о примању и давању мита не би дозвољавали да нас прозивају и кажу да нема таквих истрага, с обзиром да су истраге таквог типа врло захтјевне, а санкције занемариве", рекао је Васић.

Он је нагласио да полиција Републике Српске троши огрома средства и ресурсе, али не да би се бавила неким подметнутим, измишљеним предметима, него да буде благовремено и адекватно присутна у моменту извршења дјела, а посебно ако је ријеч о корупцији.

"У том случају нам је битно да можемо реаговати и обезбиједити доказе", рекао је Васић.

Предсједник Демократске партије Драган Чавић изјавио је јуче да на челу операције хапшења функционера Социјалистичке партије стоји Милош Чубриловић – Чубри, те да паралелно води одређене структуре МУП-а Републике Српске.0 КОМЕНТАРА

 1. „.. него да буде благовремено и адекватно присутна у моменту извршења дјела“

  😮

  Хоће рећи, да са-учествују у том дјелу!
  Е док је васића, никад будала нестати неће..причај нам о „најуспјешнијим подухватима“ твоје полиције, волим да ме нешто засмијава у раним сатима, поправе ми ваше лажи расположење!B-)

 2. mup republike srpske je najbolja policijska agencija u okruzenju, svake godine pada opsti kriminalitet, a raste broj podnesenih izvjestaja kod privrednog kriminaliteta. Npr. broj ukradenih auta godisnje je smijesan u poredjenju sa cavicevim periodom kad je samo u bl kradeno 5 auta dnevno, i kad se droga prevozila sleperima a sve pod budnim okom tadasnjeg predsjednika koji danas glumi veliku postenjacinu, a pomilovao je eleza i slicne kriminalce.
  Cavina prica je cista paranoja i histerija, jer je skontao da gubi izbore…

 3. Директор полиције МУП-а РС изјваљује: „…да је МУП Републике Српске најбоља агенција на овим просторима када је ријеч о процесуирању дјела општег и привредног криминалитета, а посебно организованог који истражује пуно више него други.“

  Хвалите ме уста моја….

  Ако сте тако способни, зашто нисте ријешили случај убиства Милана Вукелића или „расвјетлили“ догађаје везане за саобраћајну несрећу за које прозивају министра… итд…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *