Годишњица поплава у Семберији (ФОТО)

Дрина је бујично протутњала кроз Фочу, Вишеград, Братунац, Зворник, да би се потом разлила по Семберији. Током трећег децембра вода је пресјекла пут ка Павловића мосту, и у току ноћи дошла надомак града. Било је то велико искушење за све становнике Бијељине, локалну власт, премијера Џомбића који је био на почетку свог мандата. Није нам […]

понедељак, децембар 3, 2012 / 07:07

Дрина је бујично протутњала кроз Фочу, Вишеград, Братунац, Зворник, да би се потом разлила по Семберији.

Током трећег децембра вода је пресјекла пут ка Павловића мосту, и у току ноћи дошла надомак града.

Било је то велико искушење за све становнике Бијељине, локалну власт, премијера Џомбића који је био на почетку свог мандата. Није нам се, док је хиљаде људи имало поплављене куће, а још више стријепило да  насип према Сави не пукне, чинило људски објављивати фотографију новоизабраног предсједника Додика како у лакованим ципелама обилази плављена села.

Тимови стручњака политичаре припремају за кризне ситуације, али не треба бити стручњак да би се знало да се међу невољнике не иде у лакованим ципелама, тамним наочарима и шмекерски везаним шалом. Знали су то Џомбић и Мићић, који су "прославили" вјетровку и џемпер који нису стигли да промијене неколико дана.

Важније од тога је зашто није расвијетљена улога електропривреда Српске и Црне Горе у (не)спречавању ове катастрофе, као и да ли је исплаћена сва штета.

Освјежавамо сјећање на поплаве са неким од слика које смо тада направили, а које су на глобалној мрежи нестале са промјеном сервера.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *