ГО СДС: Нећемо подржати економску политику и буџет за наредну годину

Посланици СДС-а у Народној скупштини Републике Српске гласаће против приједлога економске политике и буџета за наредну годину, јер сматрају да су неприхватљиви за грађане, закључено је на данас на сједници Главног одбора странке у Градишци. "Крајње је вријеме да се покуша наћи рјешење за излаз из ове ситуације, јер актуелна Влада нема одговоре за ову […]

субота, децембар 1, 2012 / 19:29

Посланици СДС-а у Народној скупштини Републике Српске гласаће против приједлога економске политике и буџета за наредну годину, јер сматрају да су неприхватљиви за грађане, закључено је на данас на сједници Главног одбора странке у Градишци.

"Крајње је вријеме да се покуша наћи рјешење за излаз из ове ситуације, јер актуелна Влада нема одговоре за ову ситуацију", рекао је предсједник СДС-а Младен Босић новинарима послије сједнице Главног одбора СДС-а и позвао је Владу Републике Српске да се повуче.

У СДС-у истичу подршку коју дају радницима у њиховим настојањима да заштите своја права.

Главни одбор СДС-а позива Народну скупштину Српске да донесе резолуцију о осуди Хашког трибунала као антисрпске и политичке институције, који је и посљедњим ослобађајућим пресудама за злочине над Србима доказао свој карактер.

Главни одбор СДС-а позвао је предсједника и Владу Српске да одмах обезбиједе сву потребну помоћ првом предсједнику Републике Српске Радовану Караџићу и генералу Ратку Младићу и осталим оптуженим Србима на начин како су то урадили Хрвати и Албанци за своје оптуженике.

"Народна скупштина и све институције у Српској треба да се јасно дистанцирају од одлука Хашког трибунала и изнађу начин како да помогну осуђеницима из реда српског народа, који трпе страховиту неправду", рекао је Босић.

Главни одбор СДС-а задовољан је резултатом који је странка постигла на локалним изборима у октобру и захвалио је свим грађанима Српске који су дали повјерење кандидатима СДС-а за начелнике и одборнике.0 КОМЕНТАРА

  1. Stranka je svakako ojačala što pokazuju rezultati lokalnih izbora.Logično bih bilo da se konstatuje da su rezultati zadovoljavajući,ali samo u nekim sredinama.U Prijedoru svakako nisu.Ovdje je ova stranka treća po snazi,a Prijedor je velika izborna baza.Zašto jedanput ne analizirate rezultate po opštinama i gradovima i izvršite odgovarajuće promjene.Očigledno je po rezultatima u poslednjih nekoliko izbora u ovom gradu SDS ne predstavlja značajniju političku snagu.Zapitajte se zašto?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *