Гдје има воље, ту нема кризе: Деда Мраз у МЗ Старчевица

И ове године, пркосећи економској кризи, чланови Савјета МЗ Старчевица потрудили су се да обрадују стотину најмлађих становника у насељу пакетићима и прогодним забавним програмом прилагођеном узрасту. Како је број пакетића ограничен, предност су имала дјеца из социјално угрожених породица, дјеца чији родитељи су незапослени, као и дјеца из вишечланих породица. Прва оваква манифестација је […]

субота, децембар 29, 2012 / 11:22

И ове године, пркосећи економској кризи, чланови Савјета МЗ Старчевица потрудили су се да обрадују стотину најмлађих становника у насељу пакетићима и прогодним забавним програмом прилагођеном узрасту.

Како је број пакетића ограничен, предност су имала дјеца из социјално угрожених породица, дјеца чији родитељи су незапослени, као и дјеца из вишечланих породица.

Прва оваква манифестација је одржана прошле године у просторијама МЗ Старчевица, а жеља организатора је да постане традиционална и да се прошири на друге дијелове града.

Осим донација чланова МЗ Старчевица, ове године манифестацију су значајно помогли личним средствима г-дин Душан Чајић, одборник у Скупштини града Бања Лука, и г-дин Јован Радовановић, предсједник Удружења породица са четворо и више дјеце „4+“, који је обезбједио играчке за дјецу. Манифестацију је подржао и начелник Одјељења за друштвене дјелатности града Бања Лука, г-дин Раденко Ђурица, а посебна радост за малишане било је присуство Огњана Врањеша, некадашњег фудбалера ФК Борац  БЛ и ФК Црвена Звезда, а данас првотимца руског премијерлигаша Аланије Владикавказ. Наравно, централна личност је и ове године био Свети Никола/Деда Мраз, у улози којег се одлично и ове године снашао наш познати глумац, г-дин Драгослав Медојевић.

Чланови Савјета МЗ Старчевица сада чекају на снијег, како би поново организовали бесплатну школу скијања и такмичења за најмлађе из цијелог града, а у сарадњи са ски клубом „РИС“.

Прочитајте како је било прошле године:0 КОМЕНТАРА

 1. Свака ВАМ част господо! Овим сте доказали да нисте биједни дорадници, и свим чмаровима људским запушили уста!

  Сјајно Дражене!

 2. Mr Biggy, 30.12.2012. 13:05:15

  Све што је добро треба да буде јавно да послужи као примјер другима како треба да се ради.

 3. anja banja luka

  Волео би некад да му гурнем у фацу све папире,слике и ствари које радим са својом екипом и не проституишемо се попут неких политички преамбициозних.

  А без иједне марке.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *