Гаврић: Затварање канцеларије супервизора неће утицати на институције

Власт Брчко дистрикта ће и након суспензије супервизије 31. августа без проблема функционисати тако да затварање Канцеларије неће утицати на рад брчанских институција које су стабилне и независне, изјавио је данас Срни градоначелник Брчког Мирослав Гаврић.  Гаврић је напоменуо да у посљедњих годину дана није било никаквих интервенција супервизора за Брчко и да је сарадња […]

петак, август 3, 2012 / 16:47

Власт Брчко дистрикта ће и након суспензије супервизије 31. августа без проблема функционисати тако да затварање Канцеларије неће утицати на рад брчанских институција које су стабилне и независне, изјавио је данас Срни градоначелник Брчког Мирослав Гаврић.

 Гаврић је напоменуо да у посљедњих годину дана није било никаквих интервенција супервизора за Брчко и да је сарадња у том смислу сведена на минимум.

"Сматрам да неће бити већих промјена у раду Владе Брчко дистрикта, након суспензије супервизије крајем августа. У згради у којој је канцеларија супервизора смјештене су и безбједносне агенције. Влада Брчко дистрикта тренутно прави план како би овај објекат у будућности био што функционалнији", напоменуо је Гаврић.

На питање да ли је почела сарадња са Канцеларијом специјалног представника ЕУ у Брчком, Гаврић је рекао да је Влада са том канцеларијом "тренутно у релацији упознавања".

"Већ сам имао прилику да се сусретнем са шефом Канцеларије специјалног представника ЕУ у Брчком Полом Смитом, а тај састанак је био с циљем међусобног упознавања и размјене информација о раду Владе и успостављању Канцеларије представника ЕУ у Брчком", навео је Гаврић.

Он је додао да Влада Брчко дистрикта стоји на располагању Канцеларији представника ЕУ за сваку будућу сарадњу и да очекује да ће она бити веома коректна.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *