Гастарбајтер на годишњем убио жену (није и себе)

Мушкарац П.А. из Бољанића код Добоја, настањен у Словенији, ухапшен је због сумње да је убио супругу са којом је проводио годишњи одмор у родном селу. Из Центра јавне безбједности Добој је саопштено да је осумљичени лишен слободе у недјељу у 18.30 часова, након што је полицији пријављено да је пуцао из пиштоља на супругу […]

понедељак, август 6, 2012 / 12:31

Мушкарац П.А. из Бољанића код Добоја, настањен у Словенији, ухапшен је због сумње да је убио супругу са којом је проводио годишњи одмор у родном селу.

Из Центра јавне безбједности Добој је саопштено да је осумљичени лишен слободе у недјељу у 18.30 часова, након што је полицији пријављено да је пуцао из пиштоља на супругу Р.А. која је преминула на лицу мјеста.

У полицијском извјештају се наводи да је П.А. показивао видне знаке нервног растројства, због чега је возилом Хитне помоћи превезен на Одјељење неуропсихијатрије Опште болнице "Свети апостол Лука" у Добоју.

Полиција је на лицу мјеста пронашла пиштољ, за који постоји основ сумње да је кориштен приликом убиства, као и 26 метака.

Брачни пар је живио у Словенији, а у моменту трагедије користио је годишњи одмор.

Обавјештен је дежурни тужилац Окружног тужилаштва Добој, а у току је рад на утврђивању чињеница на околности извршења кривичног дјела. Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *