Футсал репрезентације Србије и БиХ одмјеравају снаге у Палама

Нова спортска дворана у Палама ће 29. августa у 20.00 часова угостити најбоље футсал тимове Србије и Босне и Херцеговине. У оквиру припрема за Свјетско футсал првенство које се одржава од 01. до 18. новембра на Тајланду, репрезентацију Србије ће тестирати најбољи тим Босне и Херцеговине. Европу ће на овом првенству представљати репрезентације Шпаније, Русије, […]

четвртак, август 23, 2012 / 11:13

Нова спортска дворана у Палама ће 29. августa у 20.00 часова угостити најбоље футсал тимове Србије и Босне и Херцеговине.

У оквиру припрема за Свјетско футсал првенство које се одржава од 01. до 18. новембра на Тајланду, репрезентацију Србије ће тестирати најбољи тим Босне и Херцеговине. Европу ће на овом првенству представљати репрезентације Шпаније, Русије, Португала, Италије, Уграјине, Чешке и Србије.

На адресу општине Пале су стигле потврде Фудбалског савеза Србије и Босне и Херцеговине о прихватању термина за одигравање утакмице.

Репрезентативци Србије ће на Пале допутовати дан раније, а 29. августа ће у јутарњим часовима у дворани одрадити тренинг.

Утакмицу ће пратити велики број медија, а домаћинима остаје да је испуне до посљедњег мјеста, фер и спортским навијањем докажу да су спремни за организацију највећих спортских такмичења.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *