Фудбалска испомоћ: Милинко Пантић подржава Миловановића

Обавјештавамо вас да ће се дана 16.08.2012. године (четвртак), у 18,30 часова, у просторијама ОО СНСД-а Бијељина, ул. Незнаних јунака 3., одржати дружење младих социјалдемократа са прослављеним фудбалским асом, Милинком Пантићем. Предвиђено је да изјаве за медије дају: Мирослав Миловановић, предсједник ОО СНСД Бијељина Милинко Пантић Иван Бурић, предсједник ОО МСД Хвала Вам што ћете […]

среда, август 15, 2012 / 16:09

Обавјештавамо вас да ће се дана 16.08.2012. године (четвртак), у 18,30 часова, у просторијама ОО СНСД-а Бијељина, ул. Незнаних јунака 3., одржати дружење младих социјалдемократа са прослављеним фудбалским асом, Милинком Пантићем. Предвиђено је да изјаве за медије дају:

  • Мирослав Миловановић, предсједник ОО СНСД Бијељина
  • Милинко Пантић
  • Иван Бурић, предсједник ОО МСД

Хвала Вам што ћете Вашим присуством допринијети бољој информисаности грађана Семберије!

Вијести из архива:

Прослављени фудбалски ас Саво Милошевић, током посјете Бијељини, дао је пуну подршку на предстојећим општим изборима 3.октобра кандидату СНСД-а за предсједника РС Милораду Додику, кандидату за члана Предсједништва БиХ НебојшиРадамановићу, изборној листи ООСНСД-а за Парламентарну скупштину БиХ и Народну скупштину РС.

„Сви смо свесни чињенице да су ускоро избори и моја посета Бијељини и СНСД-у је део те кампање. Ја се никада нисам скривао и бежао од одговорности и јасно се опредељивао за ону опцију за коју мислим да је права. Никада нисам крио своје симпатије , него се јасно опредељивао“, рекао је Милошевић.

 0 КОМЕНТАРА

  1. Taj ministar poljoprivrede vrlo dobro zna kako izgleda kukuruz ali problem je što on jedino to zna…to je najveća problematika što Bijeljina opet mora da mijenja status ali ovaj put iz grada ne u opštinu nego u selo ukoliko taj rumonja pobijedi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *