Форум одговорности: Ви питате – одговара градоначелник (са сарадницима)

Наредног утрока у бањолучком Дому омладине одржаће се Форум одговорности на којем ће на питања грађана одговарати градоначелник Бање Луке, Слободан Гаврановић са сарадницима, Форум одговорности организцују Центри цивилних инцијатива у сарадњи са Градом Бања Лука. Ако желите да се упознате са оствареним и неоствареним резултатима градске управе, дођите 19.03., у 16 часова, у амфитеатар […]

петак, март 15, 2013 / 18:44

Наредног утрока у бањолучком Дому омладине одржаће се Форум одговорности на којем ће на питања грађана одговарати градоначелник Бање Луке, Слободан Гаврановић са сарадницима,

Форум одговорности организцују Центри цивилних инцијатива у сарадњи са Градом Бања Лука.

Ако желите да се упознате са оствареним и неоствареним резултатима градске управе, дођите 19.03., у 16 часова, у амфитеатар Дома омладине.

Ако је судити по Форуму, на којем је гостовао бивши градоначелник, може се закључити да неће бити досадно, што је још један разлог да не останете у (хладном?) стану наредног уторка, умјесто да се прошетате до Дома омладине.

Слободан Гаврановић је пропустио претходни Форум одговорности на којем су на питања грађана одговарали кандидати за градоначелника Бање Луке.

 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *