Фоча – Срушен билборд Радисава Машића

На улазу у Фочу код Јужног моста слободе јутрос је срушен билборд на којем су истакнута обиљежја СНСД-а са сликом кандидата Коалиције СНСД-СДС за начелника општине Фоча Радисава Машића. "Осуђујемо овакво понашање које никоме не доноси добит. Сматрамо непотребним нецивилизовано понашање у предизборној кампањи и да такви поступци упућују непримјерене поруке. Циљ нам је да […]

недеља, септембар 30, 2012 / 07:22

На улазу у Фочу код Јужног моста слободе јутрос је срушен билборд на којем су истакнута обиљежја СНСД-а са сликом кандидата Коалиције СНСД-СДС за начелника општине Фоча Радисава Машића.

"Осуђујемо овакво понашање које никоме не доноси добит. Сматрамо непотребним нецивилизовано понашање у предизборној кампањи и да такви поступци упућују непримјерене поруке. Циљ нам је да предизборна кампања буде завршена коректно и да Србињеци на изборима одлуче ко ће бити начелник општине", кажу у Општинском одбору СНСД-а у Фочи.

Активисти СНСД-а билборд су вратили на мјесто гдје стајао прије рушења,а о свему је обавијештена и полиција која је обавила увиђај.

Након што је независни кандидат за начелника општине Фоча Владо Крунић своје бираче упутио да гласају за кандидата Коалиције СНСД – СДС Радисава Машића у изборној трци са њим је остао кандидат Нове социјалистичке партије и актуелни начелник општине Србиње Здравко Крсмановић.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *