ФК Рекреативо наставио мисију која живот значи

Фудбалски клуб Рекреативо заједно са навијачком групом Громада успјешно је организовао још једну акцију добровољног давања крви. Пета по реду акција Рекреатива обављена је у понедјељак у Заводу за трансфузијску медицину РС, а до краја радног дана прикупљено је око 15 доза крви. Подршку Фудбалском клубу Рекреативо овог пута пружили су и чланови РК Борац, […]

понедељак, децембар 10, 2012 / 14:34

Фудбалски клуб Рекреативо заједно са навијачком групом Громада успјешно је организовао још једну акцију добровољног давања крви.

Пета по реду акција Рекреатива обављена је у понедјељак у Заводу за трансфузијску медицину РС, а до краја радног дана прикупљено је око 15 доза крви.

Подршку Фудбалском клубу Рекреативо овог пута пружили су и чланови РК Борац, голман Бојан Љубишић и физиотерапеут Немања Антонић, а међу „новим“ учесницима акције био је и новинар портала "Мондо" Синиша Станић.

 

Неколико учесника акције данас је одбијено, због тренутних мањих здравствених потешкоћа, а они су обећали да ће чим буду могли дати крв, како су и планирали.

Фудбалски клуб Рекреативо захваљује се свим својим члановима и пријатељима који су подржали акцију, дали крв и тако можда и спасили нечији живот.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *