ФИФА потврдила: Шимунић једини усташа који неће моћи ни на стадион у Бразилу

Свјетска кућа фудбала (ФИФА) потврдила је казну Јосипу Шимунићу од десет утакмица неиграња и забране приступа стадионима у Бразилу током Свјетског првенства. Жалбена комисија ФИФА одбацила је захтјев Шимунићевог адвоката и тако је потврдила казну коју је изрекла Дисциплинска комисија. Хрватски штопер је након пласмана на СП у мечу са Исландом повео навијање усташким покличом […]

среда, март 19, 2014 / 20:08

Свјетска кућа фудбала (ФИФА) потврдила је казну Јосипу Шимунићу од десет утакмица неиграња и забране приступа стадионима у Бразилу током Свјетског првенства.

Жалбена комисија ФИФА одбацила је захтјев Шимунићевог адвоката и тако је потврдила казну коју је изрекла Дисциплинска комисија.

Хрватски штопер је након пласмана на СП у мечу са Исландом повео навијање усташким покличом “За дом спремни“, што је наишло на бројне реакције и оправдано згражавање у јавности.  0 КОМЕНТАРА

  1. Ne treba zaboraviti da ljudi profila kakav je ovaj ustaša, bi radili ista ili još gora zvjerstva, od onih koje su ustaše radile nad Srbima u ww2!
    Znači ovaj nečovjek je zlo, ustaša, krvnik!
    Ovakve neljude treba gaziti kao muhe!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *