Фергусон још двије године у Јунајтеду

Прослављени менаџер Манчестер Јунајтеда Алекс Фергусон могао би 2014. да напусти клуб и после 30 година оде у заслужену пензију. Енглески медији, позивајући се на извор близак клубу, преносе да је Фергусон одлучио да Јунајтеду обезбиједи тим, који ће и после њега наставити да доминира Пермијер лигом. Управо зато Фергусон је лично учествовао у трансферу […]

понедељак, август 20, 2012 / 08:19

Прослављени менаџер Манчестер Јунајтеда Алекс Фергусон могао би 2014. да напусти клуб и после 30 година оде у заслужену пензију.

Енглески медији, позивајући се на извор близак клубу, преносе да је Фергусон одлучио да Јунајтеду обезбиједи тим, који ће и после њега наставити да доминира Пермијер лигом.

Управо зато Фергусон је лично учествовао у трансферу Робина Ван Персија из Арсенала и преговарао са колегом Арсеном Венгером, пише данашњи „Сан”.

Исти лист наводи да прелазни рок за Јунајтед није готов и да би у наредном периоду клуб требало да доведе одбрамбеног фудбалера Евертона Лејтона Бејнса.

Фергусон је на клупу Манчестер Јунајтеда дошао 6. новембра 1986. године и са клубом је освојио 37 трофеја – 12 домаћих титула, пет трофеја ФА купа, четири Лига Купа, 10 Комјунити Шилда, један УЕФА Суперкуп, Куп побједника купова, Интерконтинентални куп, титулу клупског првака свијета и двије Лиге шампиона.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *