Ево 10 милиона: ЕУ подршка за невладин сектор у БиХ

Европска комисија нуди финансијску подршку невладиним организацијама у износу до 10 600 000 евра кроз свој програм Техничке подршке невладиним организацијама 2 (ТАЦСО 2). Циљ је да корисници предузму активности као што су анализа политика и заговарање, мониторинг ефикасности и понашања државе, ефикасност јавне службе, грађење друштвеног капитала и оспособљаванње грађана да идентифукују и артикулишу […]

четвртак, март 21, 2013 / 17:17

Европска комисија нуди финансијску подршку невладиним организацијама у износу до 10 600 000 евра кроз свој програм Техничке подршке невладиним организацијама 2 (ТАЦСО 2).

Циљ је да корисници предузму активности као што су анализа политика и заговарање, мониторинг ефикасности и понашања државе, ефикасност јавне службе, грађење друштвеног капитала и оспособљаванње грађана да идентифукују и артикулишу своје вриједности, вјеровања, друштвене норме и демократске праксе, мобилизација различитих актера да интензивније учествују у политици и друштвеним односима.

Учешће је отворено за сва правна лица (било да учествују индивидуално или у групи – конзорцијуму), која су основана у земљи-чланици ЕУ или у земљи или територији региона покривеног и/или одобреног од стране посебних инструмената примјењивих на програм под којим се уговор финансира. Учешће је, такође, отворено за међународне организације. Учешће физичких лица је одређено од стране посебних инструмената примјењивих на програм под којим се уговор финансира.

Рок за пријем пријава је 16:00 ЦЕТ, 2. април 2013. године.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *