Емил Влајки: Српска је држава којој Запад опасно пријети

Саопштење поводом квалификације Запада да се у „Републици Косово“ не мисли стварати нова Република Српска. Став Запада како се у новонасталој НАТО држави „Републици Косово“ неће дозволити стварање нове Републике Српске, значи признање, првенствено, двију ствари: – Да је Република Српска држава. – Да Запад тој држави озбиљно пријети. Овај кабинет, а уважавајући напоре нове […]

четвртак, март 14, 2013 / 10:36

Саопштење поводом квалификације Запада да се у „Републици Косово“ не мисли стварати нова Република Српска.

Став Запада како се у новонасталој НАТО држави „Републици Косово“ неће дозволити стварање нове Републике Српске, значи признање, првенствено, двију ствари:

– Да је Република Српска држава.
– Да Запад тој држави озбиљно пријети.

Овај кабинет, а уважавајући напоре нове актуалне извршне власти, још једном апелира на стварање широког патриотског, народног фронта који би требало би да буде састављен:

– Од оних политичких и интелектуалних снага који виде да је РС у истинској опасности и који желе да сачувају и ојачају њену државност и самосталност.
– Од оних успјешних пословних људи те акционара, крупних и ситних, којима је стало до развитка привреде у РС, а што ће довести до повећања запослености, смањења криминала и веће социјалне правде.
– Од свих категорија становништва који су вољни да учествују у превазилажењу поремећених односа у Републици Српској.0 КОМЕНТАРА

 1. Ко то Емиле од Срба није спреман дати живот за Српску?

  Ко то од политичких и интелектуалних кругова не види да је РС у опасности?

  Наравно да је у опасности од вршења власти свих од рата до данас.

  Наравно да је у опасности због незапослености и сиромаштва.

  Наравно да је у опасности због тога што јој се спрема последња пљачка кроз енергетске ресурсе вриједне десетине милијарди еура.

  Наравно ако се то деси да ће остати празна љуштура коју ће свако моћи лако разбити.

  Питам ја тебе Емиле, што ти нешто о тим ресурсима не кажеш?

  Питам ја тебе, да ли стварно мислиш да ти више бринеш о мојој Српској него сви ми који смо дали много најмилијих да би ти са њом данас управљао?

 2. Emile , kao profesor i kao potpredsjednik jednog od dva entiteta u BiH morao bi da paziš šta pričaš i pišeš. Prestani valjati gluposti. Tačnije , prestani davati bilo kakve izjave. I pozabavi se ti problemima naroda kojeg predstavljaš , mada je pitanje da li mu i pripadaš.

 3. Емиле- у пензију и то старосну!
  Па побогу Емиле с ким да се ујединимо?
  Који пословни људи??? Па тос у све ратни профитери, сивоекономаши и дупеглавци без трунке мозга и школе! запало их! запало их јер су поштени сјединли скрштених руку! да се ујединимо? Никада! Шта има свјетлост са тамом? Кад одвојимо жито од кукоља можемо причати о Српској и свему осталом, овако… све су то западни играчи зарад личног богаћења на многаја кољена њихова! Кољеновићи су то, а перјаница породичног грба им је празилук! А и ти си изгубио компас, одавно! Од када си почео да џабалебариш на рачун овог народа који чека борачки додатак као озебло сунце!

 4. Ma, je li to onaj ljepotan iz Talije?

  Ima li iko iz tog režima , i okolo njega, barem preube, da nije lažov, da nije rob crne pohlepe , da ima zrnce obraza, da nije fuuuuj tip… da je barem sitna duša, da nije prodao dušu djavolu nad djavolima?

  Ili, djavo nad djavolima traži takve i dovodi ih u svoje lucifersko kolo da nas brže uništi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *