Eлектро-Бијељина: У септембру субвенције најугроженијима

Субвенције за струју социјално угроженом становништву биће дијељене у септембру према списку најугроженијих, рекао је Срни генерални директор „Електро-Бијељине“ Златан Лазаревић.  Према његовим ријечима, Влада Републике Српске одвојиће одређену суму новца и на основу списка социјално угрожених људи за њих уплатити струју. "`Електо-Бијељина` би била прималац те субвенције, а све у вези с њом одређује […]

четвртак, август 16, 2012 / 11:10

Субвенције за струју социјално угроженом становништву биће дијељене у септембру према списку најугроженијих, рекао је Срни генерални директор „Електро-Бијељине“ Златан Лазаревић.

 Према његовим ријечима, Влада Републике Српске одвојиће одређену суму новца и на основу списка социјално угрожених људи за њих уплатити струју.

"`Електо-Бијељина` би била прималац те субвенције, а све у вези с њом одређује Влада Републике Српске. Имамо информацију да ће бити издвојено око 8,5 милиона марака за цијелу Републику Српску", рекао је Лазаревић.

Он је додао да се субвенције не односе на отписивање дуга социјално угроженом становништву, него на то да ће Влада Републике Српске уплатити новац на име тих људи за потрошњу електричне енергије.0 КОМЕНТАРА

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *