ЕГЗИТ: По први пут у региону

Данијел Дакић тврди да је овај ЕГЗИТ посебнији од осталих. Можда сте помислили, када сте прочитали наслов, да се ради о неком спектакуларном извођачу који се још није представио на најпопуларнијем фестивалу Југоисточне Европе, а могао би овог љета на петроварадинској тврђави… E па – преварили сте се, иако не сумњам да нас тек чекају […]

субота, април 30, 2011 / 06:02

Данијел Дакић тврди да је овај ЕГЗИТ посебнији од осталих.

Можда сте помислили, када сте прочитали наслов, да се ради о неком спектакуларном извођачу који се још није представио на најпопуларнијем фестивалу Југоисточне Европе, а могао би овог љета на петроварадинској тврђави…

E па – преварили сте се, иако не сумњам да нас тек чекају праве посластице (за музичке сладокусце), ово издање фестивала ће се памтити и по другим пријатним изненађењима!

Једно од тих пријатних изненађења је и информација да ће у региону, напокон у продају бити пуштене и једнодневне улазнице, које су у вријеме фестивала (кад је свака марка/динар/токен драгоцјен зарад неуморног трошења и провода) комодитетно битне. По цијени од 58 и 68КМ идеалне су уколико имате слободан само викенд или Вам је пак с друге стране викенд радни, а поготово ако немате нос да добро продате евентуалну четвородневну карту која Вам опет служи за један или два дана фестивала (с обзиром да су чевородневне карте у БиХ увијек јефтиније за 30%, нпр. ове године су 118КМ па је одавно популаран метод одласка на дан или два на Егзит, те по принципу ‘уваљај пошто-пото’ продаја тих истих улазница по новосадској чаршији…).

Друго изненађење је попуст за студенте, којим су до сада били привилеговани само студенти из Србије.

Егзит се одавно, идејом и духом, проширио регионом, тако да се заправо изненађење крије у питању зашто се то већ до сада није десило, али ко чека тај и дочека! Студенти ће, наиме имати прилику да, до 18. маја, обрадују петог члана своје екипе бесплатном четвородневном улазницом, наравно ако купе претходне четири.

По први пут у региону масовно се траже и волонтери за рад на Егзиту! Конкурс траје до 15. маја и аплицирати се може на званичној веб страници фестивала, а прије но што се загријете за ову идеју било би добро да још једном истражите значење и појам рјечи волонтер, да се не би случајно неспоразумјели са државом Егзит.

Да подсјетим још да Вас држава Егзит позива на фестивал од 07. до 10. јула 2011. (улазнице се у Бањој Луци могу купити у туристичкој агенцији Себастијан, Дому омладине и ДФК пабу), а наступе су између осталих потврдили: Портисхед, Ник Кејв, Џамирокваји, Грув Армада.Видимо се на Егзиту!
 Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *