Егзит планира да направи фестивал на Јахорини

Егзит тим покреће нови фестивал који ће бити одржан од 15. до 18. марта идуће године на олимпијској планини Јахорини.

уторак, октобар 17, 2017 / 12:12

Програм фестивала биће конципиран као дневни и ноћни, по формули 2+2 која је коришћена и за изузетно успјешни Сеа Стар фестивал у Истри. Првог дана фестивал ће имати вечерњу журку загријавања, да би наредна два био отворен у свом пуном капацитету и дању и ноћу, док је четврти дан резервисан за дневну завршну журку.

Више информација о новом фестивалу, његовом имену, али и именима првих извођача, биће саопштени ускоро, а прве улазнице по најповољнијим, промотивним цијенама биће доступне и прије почетка зимске сезоне.

Музички фестивали у планинским центрима су у великом успону широм свијета, а само у Европи је потражња већ премашила понуду оваквих догађаја. Еxит у сарадњи са Олимпијским центром “Јахорина” планира да нови фестивал у релативно кратком року позиционира међу најзначајније зимске музичке фестивале на континенту.

Овим је и Јахорина уврштена међу атрактивне дестинације у регионалној мрежи фестивала које организује Егзит тим, чиме се наставља повезивање региона као основа “друштвене мисије” Егзит фестивала, али и даље позиционирање региона Југоисточне Европе као једне од најатрактивнијих дестинација за омладински и фестивалски туризам који је у великом успону у свјетским оквирима.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *