Џомбић: Полицији требају нова возила

Премијер Републике Српске Александар Џомбић истакао је на састанку са представницима компаније „Фијат аутомобили Србија“ да су МУП-у Српске потребна нова возила и да би се њихова набавка могла реализовати путем кредитне линије коју Влада Републике Српске има са Владом Србије. Џомбић је саговорницима предложио да се у овај посао, кроз одређени кооперантски однос, укључе […]

понедељак, децембар 10, 2012 / 21:09

Премијер Републике Српске Александар Џомбић истакао је на састанку са представницима компаније „Фијат аутомобили Србија“ да су МУП-у Српске потребна нова возила и да би се њихова набавка могла реализовати путем кредитне линије коју Влада Републике Српске има са Владом Србије.

Џомбић је саговорницима предложио да се у овај посао, кроз одређени кооперантски однос, укључе и привредници из Српске.

Он је напоменуо да у буџету Српске за наредну годину нису планирана средства за ове намјене, али да би се могла планирати у наредном периоду уколико би се обезбиједила повољна финансијска понуда за набавку аутомобила.

Представници "Фијата" упознали су Џомбића са пословањем фабрике и инвестицијама у региону, те исказали спремност да се у наредном периоду обаве разговори како би се нашло најповољније рјешење за реализацију овог пројекта.

Састанку су присуствовали министри финансија Зоран Тегелтија и унутрашњих послова Републике Српске Станислав Чађо, саопштено је из Бироа Владе за односе са јавношћу.0 КОМЕНТАРА

  1. Eto , sad policija nema razloga da se buni zbog smanjenja plata …. bar će se voziti u novim vozilima.
    I koliko znam dotična kompanija nije FiJat već Fiat …. ali obzirom na to ko je izvor vijesti nije ni čudo.

  2. Полицији требају закони, а не возила, да раде по закону, а не по полуприватним инструкцијама, режимске слуге!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *