Џомбић на аеродрому дочекао госте из Србије

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић данас је на бањалучком аеродрому дочекао предсједника Србије Томислава Николића и српског премијера Ивицу Дачића. Званичници Србије стигли су на аеродром нешто послије 12 часова. Џомбић, Николић и Дачић потом су се упутили у Палату Републике, гдје ће бити одржана сједница Савјета за сарадњу Републике Српске и Србије. Сједници […]

среда, децембар 26, 2012 / 13:19

Предсједник Владе Републике Српске Александар Џомбић данас је на бањалучком аеродрому дочекао предсједника Србије Томислава Николића и српског премијера Ивицу Дачића.

Званичници Србије стигли су на аеродром нешто послије 12 часова.
Џомбић, Николић и Дачић потом су се упутили у Палату Републике, гдје ће бити одржана сједница Савјета за сарадњу Републике Српске и Србије.

Сједници Савјета, заказаној за 13 часова, присуствоваће предсједници и премијери Србије и Српске са сарадницима.

Предсједник Србије присуствоваће и потписивању меморандума о сарадњи између Министарства правде и Министарства управе и локалне самоуправе Републике Српске и Министарства правде и државне управе Србије.

На сједници ће бити анализиране досадашње активности у провођењу Споразума о специјалним паралелним везама Српске и Србије, као и планови за будућу сарадњу.
Министар управе и локалне самоуправе Српске Лејла Решић, министар правде Српске Горана Златковић са министром правде Србије Николом Селаковићем одржаће данас први састанак Интерресорне радне групе владе Републике Српске и Владе Србије.0 КОМЕНТАРА

  1. Кога је све Миле дочекивао, а предсједника Србије не дочекује…
    Отишао је својевремено у Београд да дочека Биљану Плавшић…
    Са Борисом Тадићем је ишао на утакмице…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *