Двери: Геј парада је наметање тоталитарне идеологије

Одржавање „Параде поноса” представља наметање тоталитарне идеологије друштву са традиционалним вриједностима, поручио је данас функционер Покрета „Двери” Бошко Обрадовић. „Желимо да кажемо да геј парада није изолован једнодневни догађај. То је тоталитарна идеологија која се намеће друштву које има традиционалне вредности”, казао је Обрадовић на конференцији за новинаре у Чачку и додао да та манифестација […]

среда, септембар 19, 2012 / 14:23

Одржавање „Параде поноса” представља наметање тоталитарне идеологије друштву са традиционалним вриједностима, поручио је данас функционер Покрета „Двери” Бошко Обрадовић.

„Желимо да кажемо да геј парада није изолован једнодневни догађај. То је тоталитарна идеологија која се намеће друштву које има традиционалне вредности”, казао је Обрадовић на конференцији за новинаре у Чачку и додао да та манифестација представља стварање новог поретка у Србији.

Он је казао да на политичкој сцени Србије постоји геј лоби и да је присутан у медијима, култури и другим важним сегментима друштва.

Главни аргумент за организовање такозване ‘Поворке поноса’ јесте да су права хомосексуалаца угрожена, казао је Обрадовић и и навео да припадници ЛГБТ популације имају право на живот, рад, организовање и слободу говора као и остали грађани, и да су заштићени по питању остваривања истих.0 КОМЕНТАРА

  1. A ko to ugrozava njihova prava,ja nisam jos cula da neko nije dobio posao zato sto je gej.ljudi nek ne mujesaju babe i zabe i namecu nam nesto sto nije prirodno a mi smo vec dosta neprirodnog dozivjeli na ovim prostorima pa sad i to.nek se oni privatno vole koliko hoce,vole se hiljade muskaraca i zena pa se ne ljube i nedolicno ponasaju po ulici.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *