Душко Ивић напустио ДНС

Народни посланик Душко Ивић напустио је Демократски народни савез и прикључио се новоформираном Слободном демократском српском клубу посланика у Скупштини Српске. Приликом оснивања овог клуба, Ивић је био споменут као неко ко је тзв. официр за везу са ДНС.       Ivić ‘napustio’ DNS! i priključio se Stevandicu,Banjcu i Dunjicu.Novi klub poslanika,’transfer’ težak 25000KMgodisnje […]

среда, јул 15, 2015 / 15:59

Народни посланик Душко Ивић напустио је Демократски народни савез и прикључио се новоформираном Слободном демократском српском клубу посланика у Скупштини Српске.

Приликом оснивања овог клуба, Ивић је био споменут као неко ко је тзв. официр за везу са ДНС.

 0 КОМЕНТАРА

 1. Какви су одвратни муљатори ови ДНС-овци? Наравно да је лажно напустио, јер није могао бити пријављен лажни клуб СДСК. Фуј!

 2. Споштовањем???

  Докторе Стевандићу, под хитно новом члану Вашег клуба одржите часове из правописа.

  Онако како сам ја некада Вама.

 3. ноир,

  да ли би било овог новог клуба да сте испоштовали Стевандића на конгресу.

  Чуј укинути дан прије конгреса мјесто замјеника предсједника?

  То је једно.

  Друго.

  Ако мислите да сте својим погрешним гласањем о већ унапријед расписаном референдуму због евеидентне већине у Скупшитини добро приступили, грдно се варате.

  Осјетићете то кроз тајфун у медијима,видиш јадан што рекли црногорци да вас Миле дере сваки дан, сад сте дали прилику да вас етикетирају као издајнике и слуге?

  Сигуран сам да је Стевандић био бар замјеник предсједника СДС-а да би предложио другачији приступ по овом и многим другим питањима.

  Сад сте својом глупошћу као партија на ивици провалије до те мјере, да сам морао малоприје у коментару по питању референдума на Фронталу послати поруке да вас не дирају јер требате Српској.

  И требате несрећници, али не на причи Праштала, либерала, те жена у разним бојама.

  Не иде свилена прича и лила гаће уз Србина и праву српску странку, хало људи ви сте СДС, дозови те се памети и Караџићку истурите на медијима док још оно мало српског у вама нису ментори истјерали.

  Извини НОИР, у најбољој је намјери, тако ми Бог помогао.

  Знам ја да је Босић родољуб и Србин, можда је и поштен, шта вам вриједи кад сте у сталној дефанзиви и губите већ друге републичке изборе које би моја покојна баба Стана добила какве сте услове имали.

  Ако ме послушате за Караџићку, онда ћу вам рећи шта би вам био убитачан потез до септембра на државном и републичком нивоу, још приде ћу вам рећи шта да радите да не доживите колапс идуће године на Палама и Сарајевско-романијској регији, па и на цијелом истоку.

  Све то због јединства српског народа, поштовања других,снажног развоја истока и територијалног очувања Републике Српске.

  Поздрав

 4. Ja se ovdje ponekad javim bas kada mi prekipe neke gluposti a ne da bi se ubjedjivao s bilo kim, posebno ne sa ovim sto lovi u mutnom. Sto se ti toliko brines za dobrobit Sds a ne podnosis ga. Smijena ti je prica vjeruj mi. Nadji nesto originalnije i pametnije za argument, a ne lupaj na svaku.

 5. Ко мрзи СДС?

  Нема теорије да мрзим СДС, напротив,али ево, боље је да га ја мрзим, а да вам овакве приједоге шаљем, него да га ви волите и уништите.

  Могу мислти како ми сад псују ови из владајућих све на пријдлог о Караџићки.

  Губите изборе јер годинама губите медијски рат,ко је за то крив, ето довели сте Вукановића па опет ништа.

  Кажем ти секретару, више ја волим СДС од било које партије, наравно осим ЗОРЕ, али не овај СДС, него СДС који би водио националну политику и има јасан програм.

  Немате ви то тренутно ниједно.

  Изгубити у овом моменту два најбоља посланика, хајде да оног трећег алалимо је чисти политички дилентантизам.

  Наравно да ћеш ти бранити ову садашњу вашу политику, јер са тим браниш своју столицу.

  Кад су други могли постати од љевичара националисти, можете и ви из садашњег либералног концепта вратити се на десно?

  Зато вам и предлажем да вам Караџићка буде истурена,политика је то, ту је све дозвољено, најбоље то осјећају пошени људи у политици и народ задњих 20 година.

  Кад вам се медијски Соња буде питала, народ ће рећи да сте се вратили старом СДС-у, без обзира што се ви нећете у суштини промијенити, зар не?

  Опрости, ништа лично, ово теби и не пишем, него национално одговорним и разумним есдесеслијама.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *