Дубровник: Демолиран аутомобил из Подгорице

У Дубровнику је демолиран аутомобил “фолксваген поло”, подгоричких регистарских ознака, који су изнајмиле француске туристкиње. На аутомибилу је поломљен ретровизор, удубљена је хауба и кров, разбијено стоп свијетло, удубљен лим изнад блатобрана, као и на вратима. француске турискиње, које су изнајмиле рентакар возило из Подгорице, како би отишле на излет у Дубровник, шокирале су се […]

среда, август 29, 2012 / 10:00

У Дубровнику је демолиран аутомобил “фолксваген поло”, подгоричких регистарских ознака, који су изнајмиле француске туристкиње.

На аутомибилу је поломљен ретровизор, удубљена је хауба и кров, разбијено стоп свијетло, удубљен лим изнад блатобрана, као и на вратима.

француске турискиње, које су изнајмиле рентакар возило из Подгорице, како би отишле на излет у Дубровник, шокирале су се када су на паркингу затекле демолирани аутомобил, пишу подгоричке "Вијести".

Зарија Раичевић, директор “Идеал” агенције, чије су возило изјамиле турискиње, рекао је да се инцидент највјероватније догодио у суботу увече, јер су Францускиње демолирани аутомобил примијетиле у недјељу у јутарњим часовима.

“Ово је први пут да се овакав инцидент догодио некоме које је изнајмио возило `Идеала`. Француске турискиње биле су у шоку, а процјењујем да штета неће бити мања од 3.000 евра”, навео је Раичевић.

О инциденту је записник сачинила и дубровачка полиција која је констатовала да је непознати починилац оштетио возило, те да се то догодило између поноћи, 25. августа и 9.00 часова сљедећег јутра.

Раичевић је најавио да ће обавијестити Амбасаду Хрватске у Црној Гори о инциденту, и похвалио брзу реакцију осигуравајуће куће.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *