Дружење на Угру: Предсједник и премијерка би сигурно дошли, само да су могли

У ресторану власника компаније Независне новине у недјељу су се окупиле многе познате фаце. Без измјена преносимо текст из НН. Дружење на рјечици Угар у близини Кнежева/Скендер Вакуфа, којем већ традиционално присуствују политичари, привредници, културни радници, новинари, дипломате и амбасадори, те други угледни грађани БиХ, одржано је у протекли петак. Уз музику уживо, традиционалне специјалитете […]

понедељак, јун 30, 2014 / 10:20

У ресторану власника компаније Независне новине у недјељу су се окупиле многе познате фаце. Без измјена преносимо текст из НН.

Дружење на рјечици Угар у близини Кнежева/Скендер Вакуфа, којем већ традиционално присуствују политичари, привредници, културни радници, новинари, дипломате и амбасадори, те други угледни грађани БиХ, одржано је у протекли петак.

Уз музику уживо, традиционалне специјалитете бх. кухиње и нетакнуту природу, и овај пут вођени су необавезни разговори о разним темама, међу којима се, ипак, најмање причало о политици.

Међу гостима из БиХ присутни су, међу осталима, били и Игор Радојичић, предсједник Народне скупштине РС, Бариша Чолак, министар правде БиХ, Горан Зубац, директор СИПА, Џерард Селман, предсједник Уставног суда РС, Слободан Гаврановић, градоначелник Бањалуке, Јозо Павковић, главни уредник бх. издања "Вечерњег листа", Анђелко Козомара, главни уредник "Еуроблица", и многи други.

Присутни би сигурно били и Милорад Додик и Жељка Цвијановић, међутим имали су службена путовања у иностранство и протоколарне обавезе у вези с обиљежавањем годишњице атентата у Сарајеву.

Од страних гостију ту су били Николас Хил, тренутно први човјек Амбасаде САД, Тамир Васер, први замјеник високог представника у БиХ, Марија Улрике Кноц, амбасадор Њемачке, Ангел Ангелов, амбасадор Бугарске, Иван дел Вецхио, амбасадор Хрватске и бројни други.

Дружење је трајало до дубоко у ноћ, а како је све изгледало можете видјети на фотографијама које објављујемо.0 КОМЕНТАРА

  1. Гледам сљедећу аналогију…

    Власник Независних новина и (су)власник Гласа српске је дугогодишњи близак пријатељ шефа позиције у РС и поклоник његове политичке опције.

    Е сад, ту ништа и не би било чудно да не користе ово “Кнежево/Скендер Вакуф“ игноришући тиме одлуку УСтавног суда БиХ, којом се мора поштовати Закон о територијалној организацији Републике Српске, који не познаје ова двојна имена насеља, ако то није дефинисано законом.

    http://www.ccbh.ba/bos/odluke/povuci_html.php?pid=275171

    Е сад, ја се питам, је ли то та просрпска политика у који се ови заклињу!?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *