Драгић: Недопустиво је да општини Угљевик блокирају рачун

Кандидат СНСД за начелника општине Угљевик Реља Драгић оцијенио је недопустивим да општина дозволи блокаду рачуна, те да то само показује како се локална власт недомаћински односи према буџету. "Средства од ренте трошила су се ненамјенски свих ових година, али ми ћемо од 8. октобра настојати да се она користе онако како је то законом […]

среда, септембар 26, 2012 / 08:40

Кандидат СНСД за начелника општине Угљевик Реља Драгић оцијенио је недопустивим да општина дозволи блокаду рачуна, те да то само показује како се локална власт недомаћински односи према буџету.

"Средства од ренте трошила су се ненамјенски свих ових година, али ми ћемо од 8. октобра настојати да се она користе онако како је то законом дефинисано – домаћински", рекао је Драгић Срни.

Начелник општине Угљевик Василије Перић данас није одговарао на телефонске позиве Срне како би прокоментарисао блокаду општинског рачуна.

Рачун општине Угљевик у блокади је због дуга у износу од око 330.000 КМ, потврдио је Срни помоћник директора Пореске управе Републике Српске у Сектору за управљање наплатом пореза Велимир Кукобат.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *