ДП у Прњавору: Без подршке кандидатима за начелника

Предсједник ДП Драган Чавић рекао је на вечерашњој конвенцији у Прњавору да буџети локалних заједница у сиромашном друштву морају да служе за подстицај запошљавања и социјалну подршку угроженим. Он је истакао да су потребни и асфалт и водовод, али прије свега "нормалан живот нормалног човјека". “ДП је у Прњавору ствари поставио програмски, има тим младих, […]

недеља, септембар 9, 2012 / 00:37

Предсједник ДП Драган Чавић рекао је на вечерашњој конвенцији у Прњавору да буџети локалних заједница у сиромашном друштву морају да служе за подстицај запошљавања и социјалну подршку угроженим.

Он је истакао да су потребни и асфалт и водовод, али прије свега "нормалан живот нормалног човјека".

“ДП је у Прњавору ствари поставио програмски, има тим младих, амбициозних људи који су спремни за промјене", рекао је Чавић, који је кандидат за градоначелника Бањалуке.

Лидер ДП истакао је убијеђен да ће партија на локалним изборима направити огроман искорак, јер је равноправан такмичар са великим странкама.

"Послије ових избора,када уђемо у скупштинске клупе,ми ћемо одлучивати како и с ким ћемо да радимо, само на једном основу – са оним ко жели да реализује наше циљеве.У супротном, неће имати нашу подршку“, каже Чавић.

На конвенцији су представљени кандидати за одборнике у локалној скупштини.

Став ОО ДП у Прњавору је да 7.октобра не подржи ниједног од четири кандидата за начелника ове општине.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *