Док Срби чекају годинама на држављанство, Вучић га дијели Авганистанцима

Иако је упитно колико је то у његовој надлежности, предсједник Србије Александар Вучић понудио је држављанство породици 10-годишњег Фархада Нурија из Авганистана.

среда, август 16, 2017 / 22:33

Вучић је Фархаду понудио стипендију како би наставио да слика, а његовом оцу посао, као и држављанство за све.

Мали Фархад доспио је у жижу медија након што је у кампу у Крњачи направио изложбу за помоћ болесном седмогодишњем Немањи из Београда.

Вучић је у згради Предсједништва Србије дјечаку из Авганистана рекао да Србија није богата као Швајцарска, гдје они планирају да стигну, али да би Србија била почаствована ако би они одлучили да постану њени држављани и изразио спремност да се помогне и у његовом школовању и у запошљавању његовог оца.

Вучић је у либерашком делиријуму рекао да је пети предсједник Србије а да Фархад треба да се потруди да постане десети или једанаести председник Србије, јер на тако нешто има право.

Ако заборавимо колико су дуго Срби из Српске чекали да добију право на двојно држављанство, ваља напоменути да је много избјеглих из Хрватске који безуспјешно чекају на држављанство Србије. Слика експресне понуде држављанства нелегалним мигрантима пљување је у лице тим људима.

Осим тога, ово је знак да су западне земље, прије свих Њемачка, одлучиле да „вишак“ миграната пребаце „добрим ученицима“ јер земљама средње и источне Европе не пада на памет да учествују у расподјели. Биће прилике да гледамо у медијима прилоге о дивним и талентованим мигрантима, који ће обогатити Србију, и зато им ваља дати држављанство.Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *