Додик у Сребреници: Добри су и Срби и Бошњаци, али је овим другима лоша политика

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је са вечерашње предизборне трибине у Сребреници да не жели да се иједан Бошњак у овом мјесту након избора осјећа лоше, али да су се Срби у овој општини предуго осјећали лоше, те да је вријеме да се избором заједничког кандидата српских странака Весне Кочевић из СНСД-а за начелника то […]

понедељак, септембар 24, 2012 / 07:55

Предсједник СНСД-а Милорад Додик поручио је са вечерашње предизборне трибине у Сребреници да не жели да се иједан Бошњак у овом мјесту након избора осјећа лоше, али да су се Срби у овој општини предуго осјећали лоше, те да је вријеме да се избором заједничког кандидата српских странака Весне Кочевић из СНСД-а за начелника то стање промијени.

"Не желим никога пониженог и превише је било понижавања Срба у Сребреници у претходним годинама. Циљ нам је да се Сребреница коначно развија као и остале општине у Републици Српској, а са Весном Кочевић, која је мој избор и има пуну подршку за начелника ове општине, стање у овој општини ће се позитивно промијенити и имаће подршку Владе Српске", рекао је Додик.

Он је истакао да би стање у Сребреници било много боље да није било ароганције локалне бошњачке власти, која није жељела сарадњу са Бањалуком, него са политичким Сарајевом, које их је константно хранило причом да су Срби лоши.

"Срби су добар народ. Бошњаци су, такође, добар народ, али им је лоша политика и не могу нам наметнути да ми волимо Турску, када ми желимо сарадњу са Србијом, Русијом, као и са ЕУ", нагласио је Додик и додао да нема уласка БиХ у ЕУ уколико се жели укинути Српска, која је веома стабилна и не жели да БиХ уђе у НАТО, јер то не жели ни Србија.

Он је рекао да ће се од ових избора у Сребреници поштовати празници Српске и да ће са Весном Кочевић као начелницом кренути многи пројекти на овом подручју, наводећи примјер изградње и асфалтирања путева уз Дрину, што је била вишемилионска инвестиција.

Додик је синоћ на скупу поновио да у Сребреници није почињен геноцид и да сви злочинци треба да одговарају, те да је проблем бошњачке стране што нема воље и храбрости да се суочи са злочинцима у својим редовима за бројне злочине које су починили над Србима.

Додик је оцијенио мудром подршку српских странака једном заједничком кандидату, позвао грађане да изађу на изборе и изразио увјерење у побједу Кочевићеве и СНСД-а у Сребреници.0 КОМЕНТАРА

  1. Извињавам се свима, јер желим да коментаришем слику дана а не овај текст, а Редакција нам то није омогућила.

    Мислим, Дачић са томпусом и оним малим дебелим прстићима – шта рећи?

    B-)

    Ајде Редакцијо, направи опцију кометарисања слика!

  2. Dzaba Mile pricas protiv Turske narod gleda seriju Sulejman Velicanstveni. Sve je tacno sto kazes, i dobro je da istices kako su Bosnjaci dobar narod, ne moze ti niko prigovoriti da si sovinista, i jesu oni dobar narod, samo ce oreol zrtve koji su sebi navukli tjera da budu nepodnosljivi, zato oprez!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *